Poviné ručení kalkulačka, nejlevnejsipovineruceni.com

Srovnání poviného ručení

26.06.2012 17:52

Každý řidič je povinen platit za svůj automobil, který je přihlášen do provozu, poviné ručení. Proč? To snad ani není potřeba zmiňovat. Co je ale naopak potřeba zmínit je to, u jaké pojišťovny je nejvýhodnější si ručení sjednat. My vám nabízíme jednoduchý návod, jak k výsledku dospět.

Pokud čtete tyto řádky, tak máte jistě připojení na internet a pokud si ve svém vyhledávači zadáte jednoduchou kalkulačku, kterou lze nalézt pod klíčovým slovem „kalkulačka poviného ručení“, pak máte vyhráno. Stránky, které tuto službu provozují, vám nabídnou jednoduchý formulář, do kterého zadáte údaje o svém vozidle, a po následném zpracování vám nabídne sestupně seřazené poviné ručení všech pojišťoven, které vám ho mohou nabídnout.

Nezapomeňte ale na to, že i u toho nejdražšího nabízeného pojištění lze jít s cenou dolů, pokud s nimi uzavřete pro vás výhodnější balíček. Co se ale nejlevnější varianty týče, je lepší nenavštěvovat vámi vybranou pojišťovnu osobně, ale zkontaktovat ji přes internet. Jednoduše řečeno – vybrat si online pojišťovnu. O kolik je to výhodnější?

Online pojišťovna má pro svůj provoz mnohem nižší náklady, než pobočka kamenná, a proto si může dovolit jít se svým sazebníkem dolů. A to výrazně, až o několik tisíc. Proto se soustřeďujte převážně na tuto formu poskytovatele pojištění. U Škody Fabie běžného typu z roku 2004 se tak můžete dostat na cenu nižší o více jak 5 000 Kč.

Nejen že vám online pojišťovna ušetří čas při obíhání poboček, ale hlavně vaše peníze. Už jste si našli tu svou?

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.