Poviné ručení kalkulačka, nejlevnejsipovineruceni.com

Ceníky poviného ručení

26.06.2012 17:55

Je spousta řidičů, kteří shání pro svůj automobil to nejvýhodnější poviné ručení, jaký může nynější trh nabízet. Pokud k nim patříte i vy, pak byste měli vědět, jak k takovému nejlevnějšímu ručení rychle přijít.

Každá pojišťovna má svůj vlastní specifický sazebník a některé k němu připisují i výhodné balíčky, které pojistí i další vaše auta a tím můžete jít s cenou dolů. Nikdy se ale nemůžete dostat na cenu, jakou vám nabízejí online pojišťovny. Pokud ve vás budí nedůvěru, dáme vám pár pádných důvodů, proč si sjednat ručení právě u těchto typů pojišťoven.

Šetření vašich peněz je na prvním místě.  Jak je to možné? Online pojišťovny mají náklady na svůj provoz velmi nízké. Provozují pouze jednu webovou stránku. Oproti tomu kamenné pobočky spadají pod jednu velikou firmu, která musí platit veškeré své zaměstnance v cca 50ti různých pobočkách. Můžete se tedy dostat s cenou dolů u běžného typu auta až o několik tisíc korun.

Další velkou výhodou je čas, který ušetříte. Po vyplnění jednoduchého odpovědního formuláře, který je běžně vystaven na hlavní straně online pojišťovny, můžete mít požadavek zaslaný již za 5 minut. Pokud ho odešlete v rozumnou dobu a v pracovní den, můžete očekávat, že se vám pracovník dané pojišťovny ozve třeba i ten samý den. Podepsání smlouvy a ujednání podmínek je pak otázka vašich časových možností. Pojišťovna se totiž přizpůsobí vám a ne vy jí.

Jediná věc, kterou byste neměli opomenout je pořádně si pročíst smluvní podmínky a ceník poviného ručení, který pojišťovna nabízí, aby nemohlo dojít k nějakému omylu.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.